Известие

Collapse
No announcement yet.

въздух в бензинопровода

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въздух в бензинопровода

сложил съм си прозрачни маркучи след бензиновия филтър към успокоитела и инжекторите и регуратора и пи прави впечатление 4е по тях се движи страшно много въздух това нормално ли е или просто системата смуче отнякъде
    155 2.0 traktor

забравих да кажа че става въпрос за 33 17 16в
    155 2.0 traktor

Comment

Мисля 4е е нормално защото горивото се пени от голямото налягане в системата
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

прав е колегата но мисля 4е не е от налягането а от помпата имам 2 разглобени :noughty: така е направена 4е му разказва играта на бензина

Comment

Re: въздух в бензинопровода

Първоначално публикувано от Boxer
          сложил съм си прозрачни маркучи след бензиновия филтър към успокоитела и инжекторите и регуратора и пи прави впечатление 4е по тях се движи страшно много въздух това нормално ли е или просто системата смуче отнякъде
          Не е нормално въздуха да е страшно много! Както казаха колегите пияна да възможно е да е от помпата или сондата в резервоара да се е пропукала от старост или удар и да смуче така че провери
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

като изкарам маркуч от помпота отзад понеже ми е външна няма въздух и е плътен стълба бензин
            155 2.0 traktor

Comment

ту смуче много ту малко
              155 2.0 traktor

Comment

помпата не работи на 100% постояно

Comment

тя се реголира според налягането ако не бъркам

Comment

ок ама като е на ниски обороти има много въздух и чак почва да прекъсва все едно че ти свършва бензина
                    155 2.0 traktor

Comment

лол незнам провери си марку4ите

Comment

ами я си караи колата и не ги слушаи тея !!! ко си ревнал ???
                        махни си прозра4ните марку4и защото те не стават за високото налягане или си купи пожарогасител в противен слу4аи !!! ако не вярваш питаи жорко тои си пати миналата година !!! и не си тарси работа по добре

Comment

колега аз продавам пласмаси от доста време и мога да кажа че полиамидната тръба дето съм я сложил издържа на бензин и но около 10бара

а по въпроса за въздуха каво ще кажеш
                          155 2.0 traktor

Comment

колега аз продавам пласмаси от доста време и мога да кажа че полиамидната тръба дето съм я сложил издържа на бензин и но около 10бара

е сории 4е ти развалих темата а за въздуха не знам не съм маистор аз

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo

е сории 4е ти развалих темата а за въздуха не знам не съм маистор аз
                              Ти още един път ако излъжеш на тая тема ше ти тура в подписа лъжец!

А за помпата хвани я измери ако дава променливо налягане и клати начи е оут
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                              X